Červenec 2007

životopis Natalii

26. července 2007 v 17:22 | Pája |  Natalia Oreiro
ŽIVOTOPIS Natalie Oreiro:
jméno: Natalia Marisa Oreiro Iglesias
narození: 19. května 1977, Montevideo, Uruguay
znamení: Býk
barva očí: Zelená
váha: 54 kg
koníčky: Poslech hudby a cestování
výška: 1,72 m
míry: 93-61-94
stav: Vdaná - prosinec 2001
co má ráda: Dobré jídlo ( pizza, ... )
co nemá ráda: Lež
Svojí kariéru rozjela již ve 12-ti letech, kdy natočila svou první reklamu na Pepsi a jiné známé společnosti. Ve 13-ti natočila reklamu na tampóny OB, která se vysílala i u nás. V roce 1993 přemluvila rodiče, aby se mohla odstěhovat do Argentiny. Její kamarádky a známý jí zato velice odsuzovaly, protože si hned myslely, že je Natalii přednější popularita než kamarádi. V 17-ti letech začala oficiálně bydlet v Buenos Aires. Ze začátku se Natálce moc nedařilo, ale pak jí objevil režisér Alejandro Romay, který jí nabídl menší roli v telenovele "Inconquistable corazón" (Nedobytné srdce). Další její rolí byla telenovela "Dulce Anna" (Sladká Anna) a "Modelos 90-60-90" (Modelky 90-60-90). Hlavní roli dostala konečně v telenovele "Ricos y famosos" (Bohatí a slavní). Díky této telenovele, která jí vynesla až na vrchol získala roli v komedii "Argentino en Nueva York" (Argentinka v New Yorku). V totmo filmu si Naty zahrála po boku Guillerma Francella, který ztvárnil jejího otce. Díky tomuto filmu vydala Natalia své první album, které obsahuje i soundtrack k tomuto filmu Argentinka v New Yorku - písnička se jmenuje Que si, Que si. V roce 1998 natočila Naty svou nejslavnější telenovelu "Muňeca Brava" (Divoký anděl), kde si zahrála po boku Facunda Arany. Tato telenovela si získala díváky celého světa, dokonce i USA, ale to Natalie odmítla: "Nemůžu si pomoct, ale obchody ve Spojených státech se mi nelíbí a všechno mi přijde jako podvod. Lidé tam s vámi zacházejí podle toho, kolik jim zaplatíte a jak jste bohatí." řekla Natalie. V roce 2000 vydala své další album "Tu veneno", které je dokonce dvoj platinové, což je nevídaný úspěch a většího dosáhla jenom zpěvačka Gilda, která získala dokonce troj platinové, ale ta bohužel už nežije. K němu zvolila černé vlasy s ofinou. Další CD, které Natalia vydala v roce 2001, bylo pro ČR a SR, kde lze najít spíše remixi písní z alba Natalia Oreiro a pár videí... Její druhé CD s názvem "Turmalina" vydala Naty v roce 2002. Najdete na něm i písničku Cuesta arriba, cuesta abajo, jež je píseň uvádějící telenovelu "Kachorra". Zde si zahrála po boku Pabla Raga. Její nový styl - zrzavé vlasy s ofinou. Další CD s názvem "Kachorra Edition" nejspíš vypovídá samo o sobě.. Najdete na něm písně z telenovely Kachorra, ale i písně z CD Turmalina a jiné, které možná neznáte. Také obsahuje videoklip Que digan lo que quieran. Při nátačení tohoto CD Natalia nezahálela a hned točila i film "Cleopatra", který měl v Argentině premiéru 14. srpna 2003... Při něm byla Naty donucena ostříhat její dlouhé vlasy. Její další krok v herectví je telenovela Pueblo Chico (Městečko Touha), který se ale během několika dnů přejmenoval na "El Deseo" (Přání). Do poslední chvíle natáčení se hledala hlavní mužská role.. K této telenovele Naty zvolila blond vlasy... V roce 2004 hrála ve 24 minutovém filmu "La guerra de los gimnasios" (Válka tělocvičen). Natalia chystá další CD, které by mělo být ve stylu kytarovém. Všechny písně si napsala ona sama. V květnu a červnu roku 2005 odlétá Naty do Ruska, kde bude natáčet 12-ti dílný seriál "V rytmu tanga" a bude mluvit rusky. Navíc má další nabídky na filmy...

Rozvrhy s Natalií

26. července 2007 v 13:02 | Pája |  Natalia Oreiro

Fotky Natalii

26. července 2007 v 12:33 | Pája |  Natalia Oreiro
http://www.fotos.org/galeria/data/502/medium/3Natalia-Oreiro.jpg

Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro
Natalia Oreiro

Pozadí s Hillary

25. července 2007 v 12:16 | Pája |  Hillary Duff

Jmenovky s Hillary

24. července 2007 v 20:12 | Pája |  Hillary Duff

Druhý životopis Hillary

24. července 2007 v 20:12 | Pája |  Hillary Duff

Hilary Duff

Herečka

Datum narození: 28.09.1987
Místo narození: Houston, USA
Znamení: Váhy
Životopis: Hilary Duff od pěti let navštěvovala balet, a tak jako ve všem, i v něm byla výborná. Po dvou letech se dostala do velmi známého tanečního klubu The Nutcracker (u nás známý jako Louskáček). Později začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film Casper Meets Wendy (Casper a Wendy), který ji pomohl ke slávě a úspěchu.
Potom hrála jen maličké role - například v Chicago Hope, ale ve třinácti uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire. Američani si tento seriál zamilovali (a s ním samozřejmě i Hilary). V pár dílech dokonce i zpívala, a protože to nebylo vůbec špatné, rozhodla se, že bude i zpěvačka. A tak vlastně vzniklo její první CD Santa Claus Lane, později nazpívala i některé písně na soundrack k seriálu Lizzie McGuire.
To už Hilary znala celá Amerika, takže se není co divit, že ji režiséři začali obsazovat do filmů jako o závod. První se jmenoval "Agent Cody Banks". Potom skončilo natáčení seriálu Lizzie McGuire, a tak se produkce rozhodla natočit film Lizzie McGuire Movie (u nás jako Italské prázdniny), čímž seriál Lizzie McGuire nadobro zpečetili.
Hilary dokonce za film získala cenu za nejlepší teenagerovskou roli roku. Potom si založila vlastní skupinu a začala se zpěvu věnovat naplno. Na konci roku 2003 jí vyšlo již druhé a více úspěšné album Metamorphosis, natáčela film Cheaper by the Dozen (Dvanáct do tuctu), v dubnu 2004 vyhrála cenu za nejlepší zpěvačku roku na Kids ChoiceAwards.
Tím Hilina kariéra rozhodně nekončí. V červenci 2004 (v USA) byl v kinech její další film - A Cindrella Story (Popelčin příběh) a v říjnu 2004 začíná točit film Hearth of Summer. Podle některých zpráv má další album vyjít tento rok, na její narozeniny.
Filmografie:
2006 Holky v balíku (Material Girls) ...Tanzie Marchetta
2005 Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice) ...Terri Fletcher
2005 Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) ...
2005 Pan Božský (Perfect Man, The) ...Holly Hamilton
2004 Moderní popelka (Cinderella Story, A) ...Sam
2004 Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) ...Lorraine Baker
2003 Agent Cody Banks (Agent Cody Banks) ...Natalie Connors
2003 Italské prázdniny ...Lizzie McGuire/Isabella Parichi
2002 Cadet Kelly (Cadet Kelly) ...Cadet Kelly Collins
2001 Slez ze stromu (Human Nature) ...Young Lila Jute
1999 Soul Collector, The ...Ellie
1998 Casper a Wendy (Casper Meets Wendy) ...Wendy
1998 Podoby lásky / Srdce ti napoví (Playing by Heart)

Kalendář s Hillary

24. července 2007 v 19:41 | Pája |  Hillary Duff

Animace Hillary

24. července 2007 v 19:25 | Pája |  Hillary Duff

Záložky s Hillary

24. července 2007 v 18:58 | Pája |  Hillary Duff

Životopis Hillary Duff

24. července 2007 v 18:57 | Pája |  Hillary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff od pěti navštěvovala balet,atak jako ve všem byla výborná.Po dvou letech se dostala do známého tanečního klubu The Nutcracker(u nás známý jako Louskáček).Později začala hrát v reklamách a v 11 udělala konkurz na film The Casper meets Wendy (Casper a Wëndy)který jí získal úspěch a slávu.
Potom hrála jen maličké role Chichago Hope,ve 13 letech uspěla v konkurzu na TV serial Lizzi Mcguire(italské prázdniny)Američani si tento film oblíbili a samozřejmě i Hilary.V pár dílech dokonce spívala a protože to nebylo špatné rozhodla se že bude spěvačka.a tak zniklo její první cd Santa Claus Lane později zazpívala i ve filmu Italské prázdniny.
To už znala Hilary celá Amerika a není divu že jí režiséři začali obsazovat jako o závod.První se jmenoval Agent Cody Banks.Potom skončilo natačení serialu Italské prázdniny.oběvil se i u nás takže se tento film na dobro zpečetil.
Hilary dokonce vyhrála cenu za nejlepší teenargerovskou roli roku.Potom si založila vlastní skupinu a začala se spěvu více věnovat.Na konci roku 2003 jí vyšlo 2 album Metamorhosis,natáčela film Dvanáct do tuctu.V dubnu 2004 vyhrála cenu za nejlepší spěvačku roku Kids Choice Awards.
Tím její kariera ještě nekončí.V červenci 2004 byl v kinech další její film The Cindrella Story(Moderní Popelka).V roce 2007 vychází Hilary nejnovější album s názvem Dignity.



Fotky Hillary

23. července 2007 v 20:57 | Pája |  Hillary Duff












































duff02.jpg
duff03.jpg
duff10.jpg
duff09.jpg


Rozvrhy s Hillary

23. července 2007 v 20:56 | Pája |  Hillary Duff

Plakáty Hillary

23. července 2007 v 20:56 | Pája |  Hillary Duff

Podpisy Hillary

23. července 2007 v 20:56 | Pája |  Hillary Duff

Peter v kostýmu

23. července 2007 v 17:52 | Pája |  Spider-man
Obrázek ke článku Spider-Man 3

Peter a Mary Jane

23. července 2007 v 13:45 | Pája |  Spider-man

Mary Jane Watson

23. července 2007 v 13:45 | Pája |  Spider-man

Peter Parker

23. července 2007 v 12:53 | Pája |  Spider-man